Välj rätt smycke i present till flickvännen

Välj rätt smycke i present till flickvännen

För dig som funderar på vad du ska ge din flickvän i present till hennes födelsedag, alla hjärtans dag, något annat tillfälle, eller bara för att spontant visa att du tycker om henne, kan smycken vara en perfekt gåva. Alla är dock inte insatta i smyckesvärlden, och då kan det kännas knepigt att hitta det rätta smycket bland alla alternativ. Men det behöver faktiskt inte vara så svårt om du följer några enkla tips.

Ett populärt alternativ när det gäller smycken är ringar – och du kan hitta många fina ringar hos Edblad för bra pris – men det finns ändå många att välja mellan. En av de första sakerna du behöver ta reda på är vad för smycken din flickvän brukar bära redan nu. Försök att utan att dra uppmärksamhet till det se om hon brukar ha smycken av silver eller av guld, och välj sedan ett av samma material för att se till att det nya smycket matchar dem. Har din flickvän tidigare uttryckt att hon gillar en viss typ av smycken kan detta också var något att gå på – detta kan vara särskilt bra om du vill välja något med särskild design, annars kan mer diskreta smycken vara ett säkert kort. En annan avvägning som måste göras är priset – välj inte så pass dyra smycken att du knappt har råd med dem, men satsa ändå gärna på kvalitet:

”Material av god kvalitet går alltid att återanvända och är därmed också ett hållbart val”, säger Tanja Keisu-Mäkinen till HBL.