Spara alla minnen från bröllopet – boka produktionsbolag

Att säga ja till sin livs kärlek på den stora dagen är en dag att minnas hela livet. Vad är då bättre än att hyra in en bröllopsfotograf eller ett produktionsbolag som kan fånga alla fina händelser och detaljer under dagen? Bilder och filmer är det bästa sättet att bevara fina minnen på.

bröllopBrikk är ett produktionsbolag i Stockholm som producerar filmer och animationer, perfekt inför bröllopet. Det må kosta en slant att hyra in ett proffs, men ack så värt det är dagen efter och hela livet ut. Att kunna öppna fotoalbumet och titta igenom alla fina kärleksminnen från dagen då ni sa ja till varandra. Eller titta igenom filmen från altaret och på alla roliga tal på bröllopsfesten. Det är värt varenda krona i slutändan.

I Expressen berättar en bröllopskoordinator om att många tycker att det är dyrt att lägga pengar på en fotograf som tar bilder och även filmar under dagen, vilket man i efterhand tycker var väldigt mycket värt. En film blir mer levande än bilder, så en fotograf som både kan fånga dagen i bilder och i form av rörligt material är värd varje krona. Investeringen blir ett bevarande av ett av de bästa minnena i livet.

Hyr in någon erfaren

Det är viktigt att man hyr in en duktig bröllopsfotograf som har övat och är van att ta bilder på brudparet men också är bra på att fånga små detaljer på bild. Fotografen eller produktionsbolaget har oftast en portfolio man kan få titta på för att avgöra om stilen på bilderna och potentialen till kvalitet känns som man förväntar sig. Man kan sedan avgöra och priset och typen av bilder och filmer känns bra för att sedan göra en bokning. Sedan kan man oftast göra olika tillägg för olika typer av redigering av bilder, porträttbilder och klippning av filmen.

Flest gifter sig i augusti

giftermålEnligt Statistiska centralbyrån är det flest giftermål under augusti månad varje år. Sommaren är den populäraste årstiden för bröllop vilket gör det extra viktigt att boka in sin fotograf i tid. Allt för att den önskade fotografen ska vara tillgänglig just på din dag.

De flesta bröllop hålls på lördagar där vissa storhelger är mer populära än andra. Helgen innan midsommar varje år brukar vara en riktigt bröllopshelg, förutom helgerna i augusti. Att sommarbröllop är det mest populära beror på att vi i Sverige har en väldigt fin grönska och attraktivt klimat just under sommarhalvåret. Många väljer att ha sitt bröllop under vintern, men det är inte lika populärt med bröllopsfoton i snön som ute på en grönskande äng i solen.

Det är även lättare att kunna anordna en bröllopsfest under sommaren då det finns helt andra förutsättningar. Man kan till exempel duka upp för fest utomhus, istället för att hyra lokal där alla gäster ska rymmas. Klädseln blir också mycket lättare när man kan välja klänning istället för varma vinterkläder.

Se till att boka en fotograf eller produktionsbolag som kan dokumentera och fånga alla dina stunder under dagen. Det kommer bli ett minne för livet!