Så gör du dig i ordning för dejt

Så gör du dig i ordning för dejt

Att gå på dejt är ofta spännande och pirrigt, oavsett om det är första dejten eller om ni har dejtat länge. Många vill göra sig extra fina inför dejten för att göra ett gott intryck. Det behöver inte vara särskilt komplicerat. Ta en dusch, borsta tänderna och sätt på dig något som du trivs i så är du redo för dejten.

Inför en dejt är det många som oroar sig för vad de ska ha på sig och hur de ska se ut. Att vilja göra sig fin på dejten är vanligt, men du behöver inte anstränga dig för mycket. För mycket förberedelser kan istället leda till onödig stress. Med några enkla tips kan du snabbt göra dig i ordning och känna dig fin och bekväm på dejten.

Fixa ett fräscht leende

Många tycker att ett vackert leende är det mest attraktiva hos en partner. Att le mycket på dejten skapar en trevlig atmosfär och ger ett bra intryck. Därför bör du satsa på att fixa ett fräscht leende innan du ska iväg. Borsta tänderna och kontrollera att du har bra andedräkt. Det kan även vara en bra idé att bleka tänderna om du vill få till ett fint leendet. Med tandvårdsprodukter från Dentway kan du bleka tänderna på 30 minuter. Produkterna innehåller inte peroxid vilket gör blekningen skonsam mot tänderna. Du hittar även Dentway strips som är den enklaste blekmetoden. Det är smala remsor som du lägger på tänderna och låter verka i 20 minuter. Du får genast ljusare och fräschare tänder. Perfekt om du ska iväg på dejt och enkelt vill fräscha upp leendet. Resultatet beror på bland annat på vilken typ av missfärgning du har, men generellt är bruna och gula missfärgningar enklast att bleka. Det viktigaste är att komma ihåg att skratta mycket och le under dejten. Om du har roligt kommer det att smitta av sig och ni kommer ha en trevlig dejt.

Duscha och använd lagom mycket parfym

Att ta en dusch är alltid en bra idé inför dejten. Det får dig att slappna av och känna dig uppfriskad. Använd gärna deodorant, men ta det lugnt med parfymen. Självklart kan du använda din favoritparfym för att lukta gott, men undvik att överdosera. Ett eller två sprut räcker gott och väl.

Klä dig snyggt, men bekvämt

När det kommer till kläder är det många som oroar sig för vad de ska sätta på sig. Det bästa är att klä dig efter tillfälle samt att klä dig bekvämt.

  • Lediga kläder till promenaden eller kaffe på stan
  • Finare kläder om ni ska ut på middag
  • Vädertåliga kläder om ni ska göra någon utomhusaktivitet

Oavsett aktivitet och tillfälle ska du alltid välja kläder som får dig att känna dig bekväm. Undvik obekväma skor om du inte är van att bära det. Många tror att de måste vara väldigt finklädda på dejten, men det kan istället resultera i att det blir för stelt. Välj istället kläder som speglar just din personlighet.