Så får sambolivet en bra start

Flytta ihop med din käresta är en stor sak. Prata ihop er om alla nödvändiga detaljer innan flytten. Om du ska sälja din lägenhet i Västerås för att flytta ihop med din blivande sambo är valet av mäklare viktigt.

Att två personer av kärlek väljer att flytta ihop är en fantastisk sak. Om du ska flytta ihop med din partner i Västerås är det dock mycket att tänka på. Även om det är fantastiskt är det viktigt att landa i en verklighetskoll. Om du exempelvis ska sälja din lägenhet för att flytta ihop med din blivande sambo är det bra att ha koll på bostadsmarknaden. Det är även viktigt att hitta en bra mäklare för att få det bästa priset för din lägenhet. Ett tips är att kolla in https://www.notar.se/kontakta-oss/kontor/S13818 som har ett lokalkontor i Västerås. Där kan du hitta mäklare som har god lokalkännedom, bred erfarenhet och en god inblick i fastighetsmarknaden. Att be dem göra en kostnadsfri värdering är en bra idé, speciellt om ni ska köpa en ny bostad ihop.

“Lägenhetsköpet är en stor affär, för de allra flesta den största man någonsin gör i livet, och det gäller att ha koll på alla detaljer.” Läs mer om lägenhetsköp här.

Köpa bostad tillsammans

När du ska sälja din lägenhet är valet av mäklare viktigt. Det kan vara avgörande för hur försäljningen går vilket kan påverka ert framtida liv. När du ska flytta ihop med din partner är det viktigt att ni är överens om vilken bostad ni ska köpa tillsammans och i vilket område. En bra mäklare kan ge er bra tips om var ni kan leta bostad. Om ni går in med olika mycket pengar kan det vara bra att skriva ett samboavtal.