Ordna speed-dating event

Ordna speed-dating event

Speed-dating är en modern och avslappnad form av samvaro för att kanske träffa sin framtida partner. På ett sådant event samlas singlar och möjligheten att samtala kort med flera olika personer ges på ett roligt sätt. Idén har blivit förhållandevis vanlig, så om du funderar på att själv arrangera ett event, finns här några goda tips.

Nästan alla människor längtar förr eller senare efter den sanna kärleken, någon att dela resten av livet med, men det är inte alltid så lätt att veta hur och var man ska leta. Att delta i singelevent på temat speed-dating har blivit allt vanligare. Det är en lättsam form som låter deltagarna under korta samtal få prata med flera andra deltagare under samma kväll. På en vanlig date är det vanliga att två personer ses, kanske över en middag, men det ger bara information om en person.

”Det kan låta väldigt enkelt att speed-dejta och det är det på sätt och vis, men förutsättningarna måste vara planerade innan, annars kan allt lätt bli som en ballong som sakta pyser ut luften.”

Att ordna speed-detjing

Om du överväger att ordna ett dejting event behöver du planera. Saker att tänka på är:

Det kan låta väldigt enkelt att speed-dejta och det är det på sätt och vis, men förutsättningarna måste vara planerade innan, annars kan allt lätt bli som en ballong som sakta pyser ut luften. Vill du att vem som helst ska komma eller önskar du exempelvis bjuda in personer i en viss ålder, utifrån ett visst intresse eller utifrån hur livet ser ut, tex att enbart bjuda in singelföräldrar. Oavsett hur du lägger upp eventet är det viktigt att skapa en positiv känsla så att de inbjudna vågar komma och inte tar det alltför allvarligt utan får en trevlig kväll.