När det är dags för bröllopsfesten

När det är dags för bröllopsfesten

Ska du bjuda in till bröllop? Många av oss drömmer om ett bröllop som inte bara hamnar i minnesbanken för värdparet. Men hur utmärker man sig, och vilka är trenderna? Temafester är populära, och roliga att laborera med! Utgå från säsong, personligheter och våga blanda in oväntade yttre komponenter.  Och våga vara konventionell!

Det är hetare än nånsin, det oförglömliga bröllopet som gästerna pratar om länge efter att festen tog slut. Med rätt bröllopsdekorationer, teman och platser kommer ni komma långt med er fest. En bröllopsfest ute i fjällen – eller varför inte välja helt avskalat? Nja… Oavsett om du prioriterar galet eller elegans kommer bröllopet kunna bli utöver det vanliga. Det är i omsorgen för de vackra detaljerna det speciella ligger.

Konventionellt inte heller fel

Det behöver inte bli okonventionellt och normbrytande. Det som utmärker det där speciella bröllopet ligger i omsorgen för detaljerna. Vimplar,  Vintagetema med traditionella tårtor vi egentligen bara sett i tidningarna är minst lika bäddat för succé som det avantgardistiska och ”knasiga”. De där klassiska traditionerna är heta nu; att efterlikna det där bröllopet man bara läser om i sagorna. Anders Bagge valde till exempel att smuggla in ringen i desserten, något som varit en friares klassiker länge.

Med det okonventionella kommer också med oväntade hinder! Att välja spännande platser för bröllop är något som trendar. Men låt det inte gå som för Oldsberg. Deras bröllop fick skjutas upp för att pappersarbetet blev utdraget när de skulle ha sitt bröllop på Kuba.

– Tidningarna skrev att vi ställde in det på grund av hälsoskäl men det var var mer pappersgrejer och förberedelser. Planen var att göra det på Kuba men det var mer komplicerat än vi antog och måste eventuellt ske här för det måste prepareras på ett annat sätt, säger Ingvar Oldsberg till sajten.

Vårt bästa tips är att lägga krutet på dekorationerna och detaljerna. Kanske spara det okonventionella till bröllopsresan!