Hur mycket ska man lägga på en dejt?

Hur mycket ska man lägga på en dejt?

När det kommer till att dejta är det något helt fantastiskt då man lär känna en person och får vara med om en alldeles unik resa tillsammans. Det handlar om att man lager för lager klär av sig själv och varandra och tar reda på om man funkar bra ihop. Och självklart så vill man visa sig från sin allra bästa sida.

Det finns många knep du kan ta till för att bli av med den värsta nervositeten. Men i slutändan handlar det om att du ska vara dig själv. Den stora frågan, eller de två stora frågorna är vem som ska betala och hur mycket man ska spendera på en dejt. Att ta ett litet smslån kan ibland vara en god idé om du vill överraska och vet att pengarna kommer in om några dagar när lönen kommer.

Spendera, men gör det med omsorg

Det finns ingen gräns på hur mycket man ska spendera på en dejt. Enligt Svd.se kan vi läsa att en kinesisk investerare gav 12,8 miljoner för att få gå på dejt med Warren Buffet – dock i välgörande syfte. Så, vad som kan vara det bästa är att planera ut en romantisk dag och så får man se vad slutnotan hamnar på, och vem det är som betalar får man se i stunden. Det här med att killen ska betala gäller inte längre. Tänk att ni ska ha det kul för stunden och att om pengarna flyger iväg så finns alltid säkerheten med ett snabbt och enkelt lån sen. För vad gör man inte för kärleken?