Första dejten

Första dejten

Internetdejting blir bara mer och mer vanligt. Idag är det knappt någon som längre skulle höja på ögonbrynen om ett par sa att de träffats på nätet eller om en kompis berättar att han eller hon ska på dejt med någon som de bara haft mejlkontakt med tidigare. Antalet dejtingsajter blir dessutom bara större och större.

Om det var nervöst tidigare när man skulle iväg på den första dejten så har det väl nu blivit nästan ännu mer nervöst eftersom man, på grund av internetdejting, aldrig ens sett människan i verkligheten. Ska man vara krass så kan det ju bli väldigt fel när man väl ses. Kroppsspråk, blick, sätt att prata, utstrålning och så vidare är ju otroligt viktigt och dessa saker ser man ju inte på bilder på nätet eller hör över telefon. Men så länge man gör det hela med ett öppet sinne och är beredd på att det kanske inte alltid blir precis som man hade tänkt sig eller hoppats på så är det oftast otroligt roligt att dejta på detta sätt. Så hur ska man då göra sig i ordning inför första dejten?

•    Oavsett om man är man eller kvinna så är det otroligt viktigt att lukta gott. Hel och ren och bra hygien är sådant som alla uppskattar. Att komma till en dejt i smutsiga kläder, fett hår eller luktandes av svett är ingen hit.
•    Många tjejer har en tendens att ta på sig både för mycket parfym och för mycket smink. Detta är det få män som uppskattar. Ta på dig ett lätt sprut eller två av din favoritpartym och använd kosmetika från Corecosmetic.com till exempel. Här hittar man nämligen mineralsmink i alla dess former. Mineralsmink ger ett lättare och mer naturligt intryck och risken för att se översminkad ut är med mineralsmink väldigt liten.
•    Klä inte upp dig för mycket. Satsa på något du känner dig bekväm och ”dig själv” i. Använd inte ett tight fodral och skyhöga klackar om du inte är van att göra det. Samma sak gäller för en man. Ha inte en hårt åtdragen slips på dig om du vantrivs i detta. Var dig själv och klä dig därefter.

Och kanske viktigast av allt. Var avslappnad. Skulle dejten bli misslyckad är det inte hela världen. Ta det med en klackspark men var samtidigt öppen för att den riktiga kärleken kanske är närmare än du tror!