Bröllopsresan

Att åka iväg på en fantastisk bröllopsresa är något som de allra flesta sätter som något otroligt viktigt. Det är den första resan man gör som nygift och som man vill få så perfekt som möjligt.

Det vackraste i livet är kärleken. Och det mäktigaste, förutom att sätta ett barn till världen, är att gifta sig och med det välja att dela sitt liv med en annan människa. Förhoppningsvis så gifter man sig bara en gång och då ska man med all rätt ta ifrån tårna. Att spara på krutet är något som man bara kommer att ångra. Men när det kommer till den stora dagen och den stora resan så gäller det att ha mycket tid framför sig om man ska kunna planera så mycket som möjligt in i minsta detalj. Låt oss lämna bröllopet för ett tag och i denna text enbart fokusera på den stora resan.

Vita stränder och blåa hav

Den första tanken när man funderar på vart man ska styra sin kosa är att det ska vara varmt och man ska kunna koppla av och bara fokusera på varandra. Att göra det i fjällen med snö och kyla lockar inte lika mycket som att ligga och kramas under en palm och dricka drinkar ur kokosnötter. Är det vita och härliga sandstränder kombinerat med korallblått hav och vindar av ensamhet så är Seychellerna ett klockrent resmål. Det är för många människor så nära paradiset man kan komma. Med 115 olika öar där alla levererar underbara stränder så är det bara att välja och vraka. Det kommer inte ta lång tid förrän ni finner er favoritsrand där ni vill spendera era kärleksfulla dagar. Vill ni ha lite mer annorlunda resor så spana in denna länk för att få inspiration.

Bra att tänka på

När man är mitt uppe i ruset kan det vara svårt att säga nej om man känner att ett vist resmål eller datum inte riktigt passar, detta då man gärna inte vill ställa till med problem eller vara jobbig. Man vill bara att allt ska flyta på så bra som möjligt där de stora planerna ska göras. Men, att inte säga ifrån eller kunna föra en diskussion kommer bara att skada i slutändan då det kommer komma fram eller märkas. Så, för att få en så bra resa och en så bra start som möjligt på ert liv tillsammans är det bra att vara så ärliga som möjligt och tänka på att ärlighet varar längst. Här kommer några bra tips att tänka på:

  • Tänk på att ni både är två i ett förhållande och att båda parterna ska vilja åka till samma resmål. Att vara överrens är viktigt för att båda ska kunna trivas.
  • För att hitta det perfekta resmålet kan ni gå igenom vad det är som ni vill ha med på er resa: vad det ska vara för typ av hotell, vilket typ av väder och vad man vi göra under sina kärleksdagar på tu man hand.
  • Tänk på att om ni bokar resan långt i förväg så är det viktigt att de namn som står i passet även ska vara samma för det som står på biljetten.

Lycka till i livet och trevlig resa