Att visa sin kärlek till den andre

Att visa sin kärlek till den andre

Har du lätt för att visa dina känslor? Grattis. Och är du en av alla dem som har det svårare? Ja, det är inget fel med det heller. Men då gäller det att ibland kanske tänka till lite extra för att din partner ska känna att du hyser starka känslor. Varma ord är som bomull för själen.

Men, ibland kan det även vara trevligt att överraska dina käresta med någon present – gärna spontant utan det är varken årsdag, födelsedag, namnsdag eller alla hjärtans dag. Bara en helt vanlig dag som får lite mer kärlek i kanten. Då finns det så klart många nivåer du kan lägga dig på, och viktigt är att tänka att det inte finns något rätt eller fel utan du ska göra och ge det som känns bäst i hjärtat.

Chokladask eller övernattning

Om du så bara plockar en bukett blommor från grannens trädgård så är även det en fin kärleksgåva. Och vet du om att din kille är en riktig gottegris är det perfekt att godisboxa pojkvän så han smälter. Går din flickvän i spa-tankar så kan det vara romantiskt att förekomma genom att boka in en avslappnande hotellövernattning med massage. Ja, the sky´s the limit så fundera hur du får din partner att le. Det är viktig. För, ska ett förhållande överleva i längden gäller det att vi hittar tillbaka och vårdar ord som ”acceptans” och ”engagemang”.

Lycka till med din överraskning och tänk att det kan vara bättre att göra många småsaker som lyfter vardagen än att slå på stort två gånger om året.