Att flytta ihop

Att flytta ihop

När man äntligen har hittat den där stora kärleken som man gått runt och längtat efter länge, då har man massor av härliga moment framför sig!

En av de grejerna är att gå från två hem till ett, och att helt enkelt flytta ihop! Något som är ett stort och otroligt spännande steg för alla som är kära, och något som man såklart längtar efter. Därför är det spännande när det äntligen händer, och det finns många beslut som ska tas, med till exempel inredning! Något som är väldigt viktigt, såhär skriver man på sydsvenskan.se:

Hit flyttade hon för tio år sedan. Då var huset under byggnation och Susanne hade möjlighet att påverka utformningen. Det gjorde hon: Ett stort badrum delades i två, extra takfönster sattes in och en innerdörr flyttades för att få längre arbetsyta i köket.
– Byggarna var nog tokiga på mig när jag sprang här och ”kände efter” för att kunna möblera rätt. Men det är så oerhört viktigt att det blir rätt från början, säger hon med ett skratt. (Läs resten av artikeln här).

Dessvärre så kan vad det innebär variera från person till person, men förhoppningsvis kommer man någorlunda bra överens om inredningen i sitt nya, gemensamma hem. Och dessutom, vissa saker är bara enkla att gilla och hitta, så är det bara! Som till exempel sängbord från Confident Living, om man klickar runt sig där i ett par minuter brukar man allt som oftast hitta ett sängbord, eller vad det nu än är som man är på jakt efter, som går hem hos alla!