90-tals stjärnor uppträder på prinsbröllop

90-tals stjärnor uppträder på prinsbröllop

Årets största bröllop sker den 19 maj, Då gifter sig nämligen den Brittiska prinsen Harry med sin Meghan. I samband med deras bröllop ska dessutom 90-talets hetaste popband uppträda, nämligen Spice Girls. 

Vi har tidigare skrivit om att at man kan spara minnen från bröllopet genom att producera en film, och det kommer nog garanterat prins Harry och Meghan att anlita någon till att göra. Det kommer att läggas en hel del pengar på bröllopet som dessutom kommer liverapporteras i flera medier världen över, inte minst kring uppträdanden som kommer ske på bröllopet. Det har ryktats om att Elton John ska framträda, men vad vi vet säkert är att 90-tals popbandet Spice Girls kommer att göra något storslaget.

Avslöjades i Amerikansk Talkshow

I en artikel från SvenskDam länkas det till ett klipp från den amerikanska talkshowen The Real intervjuas Spice Girls-medlemmen Melanie B att hon och resten av popgruppen är bjudna till det kungliga bröllopet, och avslöjar det när att de ska uppträda genom sitt svar och minspel när programledaren frågar.

”Nu kommer jag få sparken”, säger Melanie B och kastar iväg manuskorten efter sitt avslöjande.

Faktum är att Prins Harry länge har varit ett fan av Spice Girl, i artikeln som SvenskDam skrivit kan man se bilder från när han träffade dem för första gången, när han bara vart 12 år gammal.